Despre

Salut si bine ai venit!

Numele meu este Dan ( Postelnicu, prietenii ma striga Poste) si am hotarat sa slabesc!

Intotdeauna am fost plinut/ big boned/ cu greutate peste normal: cateodata mai mult, cateodata mai putin, dar, niciodata (like niciodata niciodata, cred ca nici cand m-am nascut) nu am avut IMC (indicele de masa corporala) cum trebuie.

Sunt un mare (si la propriu si la figurat) pasionat de mancare buna si momentan (cuvant cheie, pentru ca stiu ca nu va mai fi asa), imi este greu sa ma imaginez slab si sanatos, fara sa fac excese de mancare, bautura buna, dulciuri si in general orice e tasty dar bomba calorica si din acest motiv am facut YesWeCan.ro.

De ce Yeswecan.ro?

It is not my first barbeque!! ( cum ar spune americanii) -> o singura data am mai tinut dieta, alaturi de nutrionist, timp de 14 saptamani, dupa o foarte si anume lunga perioada “neagra” culinara si nu numai: ajunsesem la 105 kg, iar dupa cele 14 saptamani am slabit aproximativ 23 kg. A fost o dieta horror, dieta disociata, in fiecare saptamana se schimba ”meniul” iar singurul lucru care imi placea din toata lista respectiva era carnea…si erau destule saptamani vegetariene care ma terminau psihic. ACUM, vreau sa fie diferit! Vreau sa dezbatem, sa testam ce merge/ ce nu merge si sa ajung in punctul in care chiar adopt ca lifestyle mancarea si sanatoasa si cu putine calorii si plina de nutrienti esentiali.

Pentru ca am nevoie de ajutorul vostru! Vreau sa documentez tot ce fac, sa inteleg ce nu fac bine, sa primesc sfaturi bune, sa fiu sustinut si incurajat sa reusesc!

Vreau ca YesWeCan.ro sa fie exact acelasi lucru si pentru voi, cei care vreti sa slabiti, sa gasiti aici mereu o vorba buna, un raspuns la o intrebare, o alta parere iar usor usor sa devenim noi insine exemple pentru cei ne vor descoperi mai tarziu.

Am nevoie de povestea ta de succes, am nevoie sa tragi si tu alaturi de mine, am nevoie sa am in jur ( -ul virtual si fizic) oameni hotarati sa mearga in aceeasi directie, anume, sa scadem in greutate si sa ducem o viata sanatoasa.

Acum, sunt hotarat sa ajung unde trebuie!

Cu cat ne adunam mai multi, cu atat simt ca responsabilitatea si motivatia sunt mai mari: orice like, incurajare, povestire, comment, sfat, share, ma motiveaza sa merg mai departe si sa ating ce mi-am propus! Nu ezita sa dai follow ( stanga ecranului) si sa imi scrii, abia astept sa ne cunoastem si sa lucram impreuna!

De unde plec?

In momentul in care am devenit atent la ce mananc, aveam 89 kg, la o inaltime de 175 ( cu o saptamana inainte de a scrie pagina “Despre”)

Unde vreau sa ajung si in cat timp?

68 – 70 kg in 25 de saptamani

Cum?

  • Luand sfaturi culinare de la voi si de la profesionisti care stiu ce recomanda;
  • Citind/ analizand cum functioneaza mancarea asupra corpului;
  • Saturandu-ma mancand calculat, delicios si cantitativ satisfacator ( more on that later);
  • In prima faza, imi voi calcula intake-ul de calorii;
  • Dieta mea va fi mai mult proteica;
  • Voi posta zilnic in ” Jurnalul de dieta” ce mananc si KPI pe ziua respectiva;
  • Initial voi face doar plimbari mai lungi cu doggo-ul meu, Frankie, ulterior, voi incepe si sa fac mai mult sport.

Va foarte multumesc si abia astept sa discutam si sa ne cunoastem!

Yes we can!

1 thought on “Despre”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *